Velikost teksta
Petek, Junij 21, 2024
Alp Agency
Proizvodi Penasti proizvodi

Penasti proizvodi

Penasti proizvodiIndustrijska pena je na voljo v štirinajstih različnih barvnih odtenkih, debeline 2 do 35 mm ter ima Evropski certifikat ISO o ustreznosti in varnosti za varno igračo in ni škodljiva otrokom. Material plava na vodi in se tako lahko uporablja tudi za plavalne pripomočke za otroke, lahka poletna obuvala (npr.: japanke), itd. V naši ponudbi je na voljo tudi UV stabilizirana različita industrijske pene, ki se jo lahko uporablja tudi za sedeže na odprtih tribunah. Tanjša debelina materiala je namenjena predvsem izdelavi različnih sestavljank, ali promocijskih igrač, nekoliko večja debelina (10, 15 in 20 mm) pa se uporablja za izdelavo različnih obeskov za ključe.

Material se reže z orodjem - serijska proizvodnja, ali pa se obdeluje z laserjem. Tiskanje je možno s posebnimi barvami v sitotisk tehniki neposredno na material. V bližnji prihodnosti imamo namen ponuditi tudi možnost offset tiska.

Material se lahko med seboj pod določenimi pogoji tudi lepi - sestavlja kompozit (sendvič). Le ta je lahko sestavljen iz različnih barv in različnih medsebojnih debelin. Kompozit se sestavi glede na zahteve in želje naročnika, ki si lahko izbere tudi barvo materiala po Pantone lestvici.

title Filter      Prikaži #  
# Naslov vsebine
1 Obeski za ključe
2 Promocijske sestavljanke in igrače
3 Ostalo

Reklamni tisk

Zadnje novice

Kontaktirajte nas!

Telefon: +386 (0)1 51 91 170
Fax: +386 (0)1 50 75 433
E-pošta: info@alp-agency.si

Preberi več

Zadnje reference

Sodelovali smo z ogromnim številom podjetij, organizacij in posameznikov iz različnih področij.

Preberi več