Velikost teksta
Ponedeljek, Julij 22, 2024
Alp Agency
O podjetju

O nas

Smo podjetje, specializirano za izdelavo podlog za miško kot reklamni izdelek. Del naše ponudbe prihaja iz uvoza, večji del pa je plod lastne proizvodnje in znanja. Pri sami proizvodnji uporabljamo izključno najbolj kakovostne materiale, ki se jih da kupit na trgih. Podjetje se še ukvarja z dobavo in predelavo EVA-pene različnih debelin in barv. Iz tega materiala izdelujemo: promocijske sestavljanjke, obeske za ključe, igrače, učne pripomočke,..... Za potrebe učnih pripomočkov in igrač imamo registrirano svojo blagovno znamko. Le-ta se vedno bolj oveljavlja na slovenskem tržišču in vedno bolj stopa na bližne sosedne trge.
Zadnji segment pa predstavlja predelava plastike, pod strokovnim imenom Polypropilen, le ta pa se večinoma uporablja za mape, raznovrstne rokovnike, koledarje, embalažo,.....

Podjetje teži k proizvodnji unikatov na zahtevo naročnika, zato poslujemo z vsemi večjimi slovenskimi reklamnimi agencijami, kar je jasno razvidno iz našega seznama referenc pri izdelkih.

S sledenjem novim materialom na trgu, tehnologij za njihovo predelavo in pa obdelavo s tiskom, se učimo skozi celo leto. Za tako delo pa namenjamo zajeten del denarja od skupnih prihodkov podjetja..

Strankam svetujemo pri izdelavi njenih željenih materialov, pri čemer se uporablja razne PVC folije in po možnosti tudi kaki drugi drugi materiali. Svetujemo tudi pri tisku na te materiale, torej pri celotnem inženiringu.

Kontaktni podatki

ALP - AGENCY d.o.o.
Podutiška 144
SI - 1000 Ljubljana


Več ...

Kje smo

V nadaljevanju si lahko ogledate lokacijo podjetja Alp Agency


Več ...

eNovice

Naročite se na novice in pravočasno boste obveščeni o vseh, novostih,akcijah...


Reklamni tisk

Zadnje novice

Kontaktirajte nas!

Telefon: +386 (0)1 51 91 170
Fax: +386 (0)1 50 75 433
E-pošta: info@alp-agency.si

Preberi več

Zadnje reference

Sodelovali smo z ogromnim številom podjetij, organizacij in posameznikov iz različnih področij.

Preberi več