Velikost teksta
Ponedeljek, Julij 22, 2024
Alp Agency
Proizvodi Podloge za miško

Podloge za miško

Pred 8 leti smo odkrili da bi lahko bile podloge za miške lahko tudi dober promocijski material. Začeli smo razvijati in uporabljati tehnologije tiska in materialov. Po 8 letih vam tako lahko ponudimo veliko število različnih tipov podlog za miške, glede na tisk, kot tudi glede na uporabljene materiale. Nekaj naše proizvodnje je tudi iz uvoza.

Podrobnejši opis materialov, uporabljenih pri podlogah in primere samih podlog si lahko ogledate na naslednjih povezavah.

PVC podloge za miško

PVCNaš najbolj popularen izdelek je sestavljen iz dveh PVC materialovin zavarjen skupaj z visoko frekvenco. Zgornji del je fino zrnato prozoren na svoji spodnji in povsem gladek na svoji zgornji strani. Na gladko stran se tudi izvaja celoten tisk od sitotiska do offset tiska, s čimer onemogočimo morebitno odpadanje barve in s tem povezano nabiranje umazanije v miški. Med obe plasti prvega materiala je možno vstaviti tudi potiskan papir. Naloga tega materiala je, da s svojo hrapavostjo omogoči kvalitetno drsenje same miške po podlogi.

Drugi material je mehki PVC, ki je iz ene strani snežno bele barve (po želji lahko barvo spremenimo v enega od 63 različnih odtenkov folije). Tiskanje je možno na tej strani, z druge strani pa je material nekoliko ''masten'', kar preprečuje drsenje podloge za miško po mizi, s tem pa podlogi daje dodatno stabilnost.


Več ...

Guma in tekstil

Guma in tekstilTrenutno najbolj kakovostna kombinacija starega načina izdelave podlog za miške je sestavljena iz pene in tekstila. Na spodnji strani je tako črna vulkanizirana guma, večinoma debeline 5 mm, ki je na svoji spodnji strani nekoliko nasekana, s čimer preprečuje drsenje in povečuje stabilnost podloge na mizi. Po naročilu je možno dobaviti enak material debeline 3 mm. Minimalna količina pri tanjši gumi znaša 50.000 kosov. Na gumo je nalepljen bel antistatičen naylon, ki omogoča sledeči tehniki tiska: sitotisk ali pa tisk s prenosom s toploto. Po želji vam lahko zgornji material tudi pobarvamo, a je pri tem postopku minimalno naročilo 30.000 kosov.

Za samostojno ustvarjanje:
Kombinacija guma in tekstil je idealna tudi za izdelavo osebnih podlog za miške. Namenjena je predvsem majhnim količinam ter ljubiteljem izdelovalcem podlog za miške za osebno uporabo, ker jo lahko s svojim designom potiska vsak uporabnik sam, če le uporabi pravilen papir (enega od svetovnih proizvajalcev za izdelavo transferjev).


Več ...

Guma in plastika

Guma in plastikaTa podloga je narejena iz vulkanizirane črne gume debeline 1.5 mm, ki je na spodnji strani nasekana, kar preprečuje drsenje podloge za miško po mizi. Na drugi strani je na gumo s posebnim postopkom nalepljena plastika debeline 0.4 mm. Plastika je na spodnji strani gladka, na zgornji (po kateri drsi tudi sama miška) pa hrapava.

 


Več ...

Recikliran bombaž

Recikliran bombažTa podloga za miško spada v tako imenovane ultra tanke podloge in je narejena s postopkom predelave bombaža. Bombaž pri končnem izdelku izgleda kot karton. Na spodnji strani je podloga premazana s posebno barvno zmesjo, ki preprečuje spodrsavanje po mizi, na zgornji strani pa je možen tisk v vseh znanih tehnologijah. To je edina podloga na trgu, ki zadovoljuje vse ekološke standarde in je pri večjih količinah tudi cenovno zelo konkurenčna.


Več ...

Polipropilenske podloge

Ta podloga za miško spada v tako imenovane ultra tanke podloge. Sestavljena je iz dveh plasti; zgornja je narejena iz sodobnega plastičnega materiala, na katerega se lahko tiska, spodnja plast pa je sestavljena iz nekaj mikronov debele antizdrsne folije. Folija je še dodatno zaščitena s povoščenim papirjem in preprečuje drsenje podloge po mizi. Cenovno je ta podloga zelo konkurenčna pri količinah nad 5000 kosov.


Več ...

Pena in plastika

Pena in plastikaTe podloge za miško spadajo v tako imenovano nostalgijo podlog za miške, saj je spodnji material enak materialu, ki se je uporabljal za podloge za miške iz pene in tekstila.
Na voljo so v dveh različicah. In sicer bolj kvalitetni, z močno oprijemljivim spodnjim delom, ki preprečuje drsenje po mizi ter masovni, ki je namenjena promocijski proizvodnji. Saj je izdelava cenejša, oprijemljivost spodnjega dela podlage pa slabša. Material za oba tipa je na voljo v debelini od 2 mm do 5 mm. Na peno je lepljena folija, ki omogoča drsenje miške po podlogi.

 


Več ...

Hologramski tisk iz pene ali gume in ultratanke

Podloge za miško s hologramskim tiskom iz pene ali gume, ali pa ultratankeTe podloge za miško zaradi specifičnega in zahtevnega postopka tiska spadajo v dražji cenovni razred. S pomočjo tega postopka lahko te podloge dajejo občutek globine. Uporabniku se tako zdi, da s premikanjem glave premika celotno sliko na podlogi.

Spodnji material je lahko pena (debeline od 2 do 5 mm), guma (debeline 1,5 mm) ali pa ultra tanek sloj antizdrsnega materiala (debeline le nekaj mikrometrov). Vsi materiali preprečujejo drsenje podloge za miško po mizi, izbira pa je odvisna od uporabnika.

 


Več ...

Ergonomsko oblikovane podlogo za miško

Te podloge so izdelane iz silikonske gume in po zgornji površini prevlečene z najlonom. Prednost teh podlog za miške je, možnost naslona zapestja na mehko blazinico, s čimer preprečujemo večino obremenitev, ki jim je zapestje izpostavljeno.


Več ...

Reklamni tisk

Zadnje novice

Kontaktirajte nas!

Telefon: +386 (0)1 51 91 170
Fax: +386 (0)1 50 75 433
E-pošta: info@alp-agency.si

Preberi več

Zadnje reference

Sodelovali smo z ogromnim številom podjetij, organizacij in posameznikov iz različnih področij.

Preberi več