Velikost teksta
Ponedeljek, Julij 22, 2024
Alp Agency
image image image
Podloge za miško Pred 8 leti smo odkrili da bi lahko bile podloge za miške lahko tudi dober promocijski material. Začeli smo razvijati in uporabljati tehnologije tiska in materialov. Po 8 letih vam tako lahko ponudimo veliko število različnih tipov podlog za miške, glede na tisk, kot tudi glede na uporabljene materiale. Nekaj naše proizvodnje je tudi iz uvoza.
Penasti proizvodi Industrijska pena je na voljo v štirinajstih različnih barvnih odtenkih, debeline 2 do 35 mm ter ima Evropski certifikat ISO o ustreznosti in varnosti za varno igračo in ni škodljiva otrokom. Material plava na vodi in se tako lahko uporablja tudi za plavalne pripomočke za otroke, lahka poletna obuvala (npr.: japanke), itd.
Plastični izdelki Polipropilen, sodobnen in ekološki material z razpolovno dobo, ki je vsaj dvakrat krajša kot pri PVC, je tudi izdelan s pomočjo okolju prijazne tehnologije. Polypropilen je toplotno stabilnejši od PVC-ja (deformacije se pojavijo pri višjih, otrdi pa pri precej nižjih temperaturah). Zaradi svojih lastnosti je nanj možno tiskati enako kot na karton, ki mu je v nekaterih primerih tudi cenovno konkurenčen, po drugi strani pa ima lastnosti plastike.
1 2 3

Apty Toys

Apty ToysApty Toys - otroku prijazne igrače. Gradnje blagovne znamke, stoji na razvoju, dobavi in proizvodnji otroku prijaznih izdelkov, ki trenutno slonijo na peni s strokovnim imenom EVA-V ( poznana tudi pod imenom moosgumi pena ).  Izdelki so namenjeni za starostno skupino otrok od 0 do 12 let.

Material je narejen po vseh zahtevanih standardih EN 71 1,2,3, to dokazujejo tudi certifikati dobaviteljev materiala ali končnih izdelkov. Ravno tako je po omenjenih standardih narejena tudi barva katera se uporablja za tisk.

Program igrač je sestavljen iz večih segmentov: Števila in abeceda, Matematične ploščice, Logika, mislene igre, igre za krepitev spomina: Spomin z dodatkom za tuje jezike, miselne igre, Tagrami ( Klasični tagram, Kolumbovo jajce, Krog, Srce, Vietnamski tangram, Mongolski tangram ),...

Več o Apty Toys si lahko preberete na spletni strani: http://www.apty-toys.si/


Reklamni tisk

Zadnje novice

Kontaktirajte nas!

Telefon: +386 (0)1 51 91 170
Fax: +386 (0)1 50 75 433
E-pošta: info@alp-agency.si

Preberi več

Zadnje reference

Sodelovali smo z ogromnim številom podjetij, organizacij in posameznikov iz različnih področij.

Preberi več